Nový trend: roste zájem o velké a luxusní byty v Praze

Nový trend: roste zájem o velké a luxusní byty v Praze

Datum publikace článku: 07. 11. 2012

Odborníci na pražský realitní trh pozorují v posledních měsících rostoucí zájem o nadstandardní byty v Praze, kterým dávají solventní klienti přednost před bydlením v samostatných rodinných domech a vilách za Prahou.

Velké a luxusně vybavené byty v Praze jim totiž dokážou poskytnout srovnatelný komfort bydlení bez nutnosti dlouhého dojíždění a se všemi myslitelnými službami. Nevýhodou podobných bytů ale bývá odpovídající cena, která, v případě kvalitních projektů, časem neklesá. Na druhou stranu, luxusní byt v Praze je dobrou investicí, která neztrácí na hodnotě.

Kde jsou v Praze luxusní byty? Třeba na Vinohradech

Nový byt, který má nahradit vlastní dům, by měl mít podlahovou plochu nejméně 100, ale spíše 200 a více metrů čtverečních. Několik takových bytů najdete v projektu nového bydlení na Vinohradech, Rezidenci Korunní.

V komplexu tří novostaveb Rezidence Korunní v Praze 10 najdete unikátní spojení kvalitního projektu, nadstandardní realizace včetně luxusních materiálů a stavebních prvků a mimořádné lokality s dosud velmi silným osobitým kouzlem tradiční rezidenční čtvrti.

Nebo U Šárky

Rezidence U Šárky je nově vznikající projekt v jedné z nejžádanějších městských částí. Krásná příroda, ikonické bydlení, nespočet míst ke sportovnímu i kulturnímu vyžití - díky tomu všemu se Praha 6 vepsala do vědomí mnoha Pražanů. Projekt spojuje kvalitu moderního městského bydlení s pocitem volnosti a nespočtem možností. Svobodu volby nabízí i možnost výběru mezi osobním a družstevním vlastnictvím. Jako jeden z prvních developerských projektů vůbec nabídne bydlení v unikátně zalesněném prostoru, který tak přirozeně naváže na malebné údolí přírodního parku Divoká Šárka.

 

<< Zobrazit všechny aktuality