Dárek pro rodiny s dětmi: na Vinohradech přibyde míst ve školkách

Dárek pro rodiny s dětmi: na Vinohradech přibyde míst ve školkách

Datum publikace článku: 17. 11. 2014

Dobrou zprávu pro všechny rodiny s dětmi, které chtějí bydlet v centru Prahy, přichystalo nedávno vedení Prahy 2. Od příštího roku tam totiž přibydou nová místa ve školce. Otevře se totiž celá nová třída.

O bydlení v Praze 2 Vinohradech je přitom v posledních letech velký zájem. Lidi totiž láká klidné bydlení v centru Prahy. Kombinuje v sobě totiž výhody centra a okrajových částí hlavního města.

Klid i skvělá dostupnost všech služeb

Obyvatelé nových bytů na Vinohradech najdou klidné prostředí a zároveň bydlení v centru města, kde je vše na dosah. Na Vinohradech najdou kvalitní restaurace, řadu obchodů, lékaře, školy i školky.

Obyvatelé Prahy Vinohrad navíc nemusí mít strach, že se jejich děti do školy nebo školky nedostanou. Městská část totiž reaguje na nástup populačně silných ročníků a kapacitu školek rozšiřuje. A základní školy si i se silnějšími ročníky dokáží stále bez problémů poradit.

Bydlení na Vinohradech

Přestože i v základních školách v Praze Vinohradech je nástup silných ročníků vidět, s počtem míst žádné výraznější problémy nejsou. Dokonce se ve školách najdou i místa pro děti z jiných částí Prahy. Asi polovina žáků vinohradských základních škol tak má trvalé bydliště v jiných částech Prahy.

Láká i bydlení v Realitním projektu roku

Právě díky lokalitě a dostatku míst ve školách a ve školkách je bydlení na Vinohradech hodně vyhledávané. Pomohla tomu i stavba nových bytů v projektu Rezidence Korunní, který v roce 2011 dokonce získal ocenění Realitní projekt roku.

Nové byty v Praze 2 Vinohradech zájemcům nabízí bydlení v samém centru Prahy s veškerou občanskou vybaveností a zároveň blízkostí zeleně. Zájem o luxusní byty v centru Prahy je proto obrovský. V současnosti jsou na prodej už pouze 4 byty.

<< Zobrazit všechny aktuality