V Rezidenci Korunní na Vinohradech je už jen pár volných bytů

V Rezidenci Korunní na Vinohradech je už jen pár volných bytů

Datum publikace článku: 07. 09. 2013

Nový bytový komplex, který vybudovala společnost Sekyra Group na pražských Vinohradech, je už téměř obydlený. Stavba velkého bytového domu, který nabízí různé typy bytů, byla dokončena v roce 2010. Rezidence Korunní nabízí bydlení v Praze 10 pro různé skupiny lidí. Je totiž složena ze tří různých částí – Boullevard, Villa a Industrial.

Byty v části Boullevard jsou určeny pro zájemce o bydlení ve výborné lokalitě za příznivou cenu. Část Industrial je vhodná především pro ty, kdo sní o vysoce moderním bydlení v centru Prahy. Villa pak nabízí bydlení v Praze toho nejvyššího standardu, mimo jiné i co se rozlohy týče. Uvnitř čtvercového půdorysu celé budovy se nachází spousta zeleně, lavičky i malé jezírko.

O nové bydlení na Vinohradech je zájem

Při uvážení atraktivity lokality Vinohrad a nadstandardní podoby bydlení není divu, že volných bytů už v Rezidenci Korunní zbývá jen několik. Největší zájem byl o byty v části Boulevard, kde k dnešnímu dni z celkových 117 bytů zbývá volných ještě 16. V části Villa je 10 volných bytů, celkem pak 102. Nejvíce by si však měli pospíšit zájemci o bydlení v rezidenční části Industrial – tak jsou volné už jenom 2 byty z celkových 67.

Zbývající volné byty mají nejčastěji dispozici 3+kk, případně 2+kk. Dále zbývají už jenom 3 byty o velikost 4+kk a jeden 1+kk. Šanci na skvělé bydlení v Praze 10 mají tedy zatím jak velké rodiny, tak singles. Zájemci by však neměli prohlídku bytu a případnou koupi příliš dlouho odkládat.

<< Zobrazit všechny aktuality