Na Vinohradech jsou krytá parkovací místa na prodej

Na Vinohradech jsou krytá parkovací místa na prodej

Datum publikace článku: 05. 11. 2013

Zaparkovat v centru Prahy rychle a podle pravidel, to je obzvlášť ve všední dny nemožný úkol. K nejproblematičtějším částem Prahy patří Praha 1, Praha 3 a Praha 10. Řešením jsou parkovací domy s placeným parkováním, ovšem i ty bývají často zaplněné do posledního místa. Pražanům, kteří v centru parkují denně, se vyplatí pořízení vlastního parkovacího stání – to totiž bude volné vždy.

Parkování na Praze 10 rychle a bezpečně

Nejen obyvatelé pražských Vinohrad, ale i ti, kteří na Vinohradech pracují, mají nyní možnost pořídit si kryté parkovací místo v samotném centru Prahy, na ulici Korunní. Parkovací stání na prodej se nachází v podzemních garážích nedávno vybudované Rezidence Korunní. Zájemci si mohou vybrat ze dvou možností – buď parkovací stání bez komory, nebo s komorou. A jaká je cena?

  • parkovací stání v sekci pro nerezidenty – 559 000 Kč včetně DPH
  • parkovací stání s komorou v sekci pro nerezidenty – 749 000 Kč včetně DPH

Parkoviště je navíc 24 hodin denně hlídané kamerovým systémem, takže se nemusíte bát krádeže či poškození auta bez následků pro viníka.

Nové byty na Praze 10

Ve zmíněné Rezidenci Korunní stále ještě zbývá několik neprodaných nových bytů různých dispozic. Pokud se Vám tedy na Vinohradech zalíbí, ke garážovému stání si pořiďte i bydlení. Vyměnit parkovací stání v sekci pro nerezidenty za stání v sekci pro rezidenty je tím nejmenším problémem.

<< Zobrazit všechny aktuality